Allmänna Villkor

Allmänt

Vaxholms hudvård (www.vaxholmshudvard.se) med org nr 931202-4764 går under benämningarna ”Vaxholms hudvård, vi, våra, vårt och oss” nedan.

För att kunna registrera ett användarkonto hos oss för att handla ur webbshopen måste du vara över 18 år eller ha målsmans godkännande. Genom köp av produkt(er), bokning av behandling, skapande av användarkonto eller användande av webbplatsen godkänner du våra allmänna villkor och intygar att samtliga uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Vi har rätt att ensidigt ändra dessa Allmänna villkor och de eventuella förändringar som vi gör träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att de justerade villkoren har gjorts tillgängliga på vår sajt.

Företagsinformation

Telefon:
0739603639

Öppettider:
Måndag till torsdag: 07.00 – 18.00

Fredag: 07.00 – 15.00

Andra öppettider kan förekomma.

Adress:
Hamngatan 22a

185 32 Vaxholm

Organisationsnummer:
931202-4764

E-postadress:
vaxholmshudvard@gmail.com

Priser

Våra priser och avgifter kan komma att ändras. Detta kan vara vid väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser är moms om 25 % inkluderad. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser och avgifter med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Betalsätt webbshop

Du har två betalsätt att välja mellan vid köp av vara i webbshoppen, dessa är fakturaköp eller direktbetalning via Swish.

Faktura

Fakturan skickas manuellt efter lagd order. Det kan ta upp till 24 timmar innan du mottager fakturan efter din beställning är genomförd. Fakturan förfaller 14 dagar efter beställningen är genomförd.

Du har en betalningsskyldighet vid köp av produkt(er) och om fakturan inte betalas inom angiven tid kommer åtgärder att vidtas.

Swish

Du kan direktbetala din order via Swish. Din betalning i samband med beställningen skickas till 1236027551. Din beställning skickas så fort betalningen är mottagen.

Frakt

Fri frakt gäller för beställningar över 500 kr efter avdrag för ev. rabatter. För beställningar mellan 1 kr – 499 kr är fraktkostnaden 29 kr. Granska paketet noga vid leverans/uthämtning. Lös inte ut skadade paket.

Leverans

Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar efter mottagen order.

Retur och ångerrätt

Vid köp av produkt(er) tillämpas 14 dagars ångerrätt på oöppnade förpackningar. Öppnade förpackningar godkännes ej för retur. Du står själv för fraktavgiften. Skicka alltid tillbaka varan som ett rekommenderat brev och spara kvittot. Du står för transportrisken så förpacka varan väl.

Vid retur ska du omgående inom de ovan nämnda 14 dagar skicka ett mail till vaxholmshudvard@gmail.com där du uppger order samt namn på beställaren. Då registreras returen.

Om du handlat med faktura och du skickar tillbaka hela ordern kommer fakturan makuleras om ordern returneras inom ramen för ångerrätt. Du betalar då inte fakturan. Om en del av ordern returneras kommer en ny faktura med justerad totalsumma att skickas ut. Det är då endast denna faktura som ska betalas för ordern. Om du vill byta en eller flera varor kommer en ny faktura med rätt varor och summa att skickas ut. Det är då endast denna faktura som ska betalas för ordern.

Om du betalat med Swish kommer pengarna skickas tillbaka via Swish när vi mottagit ordern. Pengarna förs över till samma telefonnummer som användes vid köpet. Om du vill byta vara returnerar du varan inom ramen för ångerrätt och beställer en ny vara. Pengarna för varan/varorna som returnerats skickas över via Swish när vi mottagit ordern.

Om du mottagit en felaktig vara står vi för returavgiften.

Vid frågor om ångerrätt vänligen kontakta oss på vaxholmshudvard@gmail.com.

Observera! – Skicka alltid tillbaka varan tillsammans med följesedel.

Varor returneras till:

Vaxholms Hudvård

Hamngatan 22a

185 32 Vaxholm

Reklamationer

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera din vara, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss på vaxholmshudvard@gmail.com. Observera att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet “inom skälig tid” efter det att du upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader från det att du upptäckt felet har du reklamerat inom skälig tid.

Outlösta paket

Vi debiterar en avgift för försändelser som inte hämtas ut motsvarande kostnad för returavgift.

Bokning av behandling

Bokning av behandling sker via www.bokadirekt.se. Bokningen är bindande och kommer att debiteras med halva summan om inte avbokning sker senast 24 timmar innan besöket. Du betalar din behandling på plats via kort eller Swish.

Observera att www.bokadirekt.se kan ha andra allmänna villkor att ta hänsyn till än de som nämns här.

Support och tillgänglighet

Vi besvarar frågor via e-post inom 48 timmar under vardagar från det att vi mottagit aktuell förfrågan.

Bedrägeri

Vi polisanmäler alla bedrägerier och dataintrång samt försök till sådana. Vi förbehåller oss rätten att neka eller häva ditt köp i det fall vi har skäl att misstänka bedrägerier, dataintrång och/eller annan sorts missbruk av vår sajt.

Force majeure

Vi är befriade från påföljd om inte våra förpliktelser kan fullföljas enligt dessa allmänna villkor i händelse av force majeure.

Personuppgifter

Vaxholms hudvård är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp samt för direktmarknadsföring.

Vi använder Google Analytics för att kunna anpassa annonser och erbjudanden utifrån ditt internetanvändande. Vi analyserar uppgifter, däribland personuppgifter, kring dina inköp och din aktivitet på webbplatsen och på sociala nätverk. Läs mer information kring cookies i vår policy för cookies. Vi och Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) kan komma att använda dina personuppgifter för att utvärdera ditt användande av vår sajt och för tjänster i anslutning till webbplatsaktiviteter och internetanvändande.

Eftersom vi använder oss av Google Analytics kommer dina personuppgifter även att lämnas ut till Google. Med anledning av detta kan dina personuppgifter komma att vidarebefordras till, och lagras på, Googles servrar som finns på olika platser i världen. Dina personuppgifter kan således komma att hanteras på en server som är placerad i ett annat land än där du bor. Google kan även komma att överföra dina personuppgifter till tredje man för det fall det krävs enligt lag eller när sådan tredje man behandlar informationen på uppdrag av Google. Google sammankopplar inte din IP-adress med några andra personuppgifter som Google kan ha lagrat om dig.

Vi sparar dina uppgifter i upp till tre år efter din senaste kontakt med oss. Detta kan vara genom köp av en vara, bokning av behandling eller besök av webbplatsen. Du kan helt eller delvis återkalla ditt lämnade samtycke genom skriftligt meddelande till vaxholmshudvard@gmail.com.

Det är frivilligt att lämna personuppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter ska användas för direktmarknadsföring ber vi dig att mejla till vaxholmshudvard@gmail.com. Du har som kund rätt att efter skriftlig begäran till oss på ovan angivna adress få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig.