ANSIKTSBEHANDLINGAR 2021-01-18T10:49:56+00:00

Ansiktsbehandlingar

Jag erbjuder resultatinriktade ansiktsbehandlingar med fokus på hudproblematik. Hos mig finns det innovativa ansiktsbehandlingar som passar allt hudtyper och hudtillstånd. Unna dig en skön avkoppling med synbara resultat redan efter en behandling. Mitt mål är att ge dig optimal hudhälsa. I mina behandlingar använder jag världsledande produkter från Dermalogica för bästa resultat.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade och moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Utan här är det fokus på att få resultat. Dermalogica är en hudvårdsserie som inte innehåller tilltäppande mineraloljor, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

BOKA TID
KONTAKTA MIG
Behandlingar 45 min
En ansiktsbehandling för dig som känner att huden känns trött, livlös och glåmig. Den här ansiktsbehandlingen kickar igång huden och gör att den ser pigg och fräsch ut. Passar alla hudtyper och hudtillstånd.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som känner att huden är stressad. Kanske känns huden skör och blossande? Eller väldigt obalanserad på grund av stress i ditt liv? Den här ansiktsbehandlingen lugnar ner din hud och gör den mer balanserad. Passar alla hudtyper och hudtillstånd.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som känner att huden behöver en detox. Kanske bor du eller arbetar i storstan, där huden utsätts för höga halter av föroreningar? Kanske känner du att huden aldrig blir riktigt ren? Den här ansiktsbehandlingen fokuserar på att dra ur orenheterna ur huden med hjälp av aktiv kol. Passar alla hudtyper och hudtillstånd.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som vill få en magisk lyster i huden. Kanske ska du på fest eller en dejt och vill se extra strålande ut? Det här är den perfekta fredagsbehandlingen inför helgen då den trollar fram det bästa av din hud. Passar alla hudtyper och hudtillstånd.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som har problem med orenheter och blemmor. Den här behandlingen arbetar effektivt med att normalisera talgproduktionen i huden. Behandlingen lämnar huden matt, ren och fräsch med hjälp utav huvudingrediensen lera. Denna behandling passar dig med fetare hudtyp som lätt får problem med orenheter.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som känner att huden börjar förändras, eller har förändrats med åldern. Den här ansiktsbehandlingen arbetar effektivt och intelligent på linjer och ojämnheter i din hud. Den arbetar också på att förbättra spänsten och lystern. Passar alla hudtyper men inte för den som är känslig i huden.

BOKA TID
Kurbehandling
En kur-behandling som ger fantastiska resultat. Kuren ska genomföras en gång i veckan, fyra gånger totalt. Den här kuren är för dig som känner att din hud är livlös, torr och förtidigt åldrad. Behandlingen arbetar effektivt och intelligent på ojämnheter i din hud så som linjer, förstorade porer, akneärr och pigmenteringar. Den förbättrar även spänsten, lystern och boostar huden med antioxidanter. Den här multivitamin kuren är perfekt för dig som känner att huden börjar förändras eller har förändrats med åldern och som vill ha en kick och få tillbaka den ungdomlig lystern! Passar alla hudtyper men inte för den som är känslig i huden.

BOKA TID
Behandlingar 75 min
En klassisk ansiktsbehandling där jag skräddarsyr produktvalen noggrant för att förbättra din hudhälsa. Jag väljer produkter med omsorg efter just för din hudtyp och dina hudtillstånd. Denna behandling är perfekt för dig som inte riktigt vet vad som passar din hud men du vill förbättra hudens välmående.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som känner att huden lätt blossar, är irriterad och ömtålig. Behandlingen stärker hudens naturliga barriärfunktion och
hjälper huden att behålla fukten. Den är effektiv på att reducera rodnad och dämpar hudirritation. Perfekt för dig som har rosacea.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som har problem med orenheter och blemmor. Behandlingen arbetar effektivt på att normalisera talgproduktionen. Din hud kommer att bli matt, ren och fräsch. Perfekt för dig som har problemhy även i vuxen ålder.

BOKA TID
En ansiktsbehandling för dig som vill investera i din framtida hudhälsa. Behandlingen arbetar effektivt och intelligent på linjer och ojämnheter i din hud. Den arbetar också på att förbättra spänsten och lystern. Perfekt för dig som känner att huden börjar förändras, eller har förändrats med åldern.

BOKA TID
Andra behandlingar

En ansiktsbehandling för dig mellan 12-19 år som känner att huden inte riktigt samarbetar. Kanske har du problem med finnar och pormaskar eller känner att huden är irriterad och lätt blossar? Vi skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och dina hudtillstånd.

BOKA TID

En uppiggande ögonbehandling som arbetar effektivt på linjer, mörka ringar och svullna ögon. *Ögonbehandlingen kostar endast 150:- vid tillägg i frans och brynfärg.

BOKA TID
En effektiv och renande ryggbehandling för dig med mycket orenheter på ryggen. Behandlingen fokuserar på att få bort befintliga orenheter samt förebygga uppkomsten av nya.

BOKA TID
En resultatinriktad och noggrann hudanalys där huden undersöks i olika ansiktszoner. Hudanalysen dokumenteras på en ansiktskarta som visar dig hur huden ser ut idag och vad du kan göra för att bevara eller förbättra din hudhälsa. Kartan samt rekommendationer får du ta med dig hem som en guide till friskare hy. *Face mapping är gratis vid köp utav produkter.

BOKA TID